Service

produktbildVi finns till för våra kunder. Snabba leveranser, provkörningar och demonstrationer samt teknisk assistans och support är tre viktiga områden för våra kunder och därmed också för oss.

Snabba leveranser

Vi utlovar snabba leveranser från vårt egna lager, placerat på logistikcentrat Torsvik Industriområde strax söder om Jönköping. Finns inte ditt verktyg i lager kan vi tack vare täta leveranser från våra leverantörer leverera ditt verktyg inom ett några dagar. Allt för att säkerställa din produktion.

Provkörningar och demonstrationer

Vi erbjuder provkörningar och demonstrationer på plats. Våra säljare har en bearbetningteknisk bakgrund och hjälper dig hitta den mest effektiva lösningen. Vår tekniska kompetens är din styrka.

Vi kan också på flera av våra produkter erbjuda en s.k. "garanterad bearbetning". Utan kostnad ställer vi våra provverktyg till ditt förfogande. Innan bearbetningen startar kommer vi tillsammans överens om vilka kriterier som ska uppfyllas. Först om verktyget lever upp till dem förbinder du dig till köp. Intresserad? Ta kontakt med någon om våra säljare så berättar vi mer.

Teknisk assistans och support

Vi bistår dig med all nödvändig information, såväl optimal skärdata som information om användningsområde och övrig teknisk assistans, för att du ska kunna utnyttja dina maskiner och verktyg maximalt. Uppstår problem vid bearbetningen bistår vi dig med snabb teknisk support.

För att din verksamhet ska vara så konkurrenskraftig som möjligt håller vi dig uppdaterad om vilka nyheter som lanseras. Vi hjälper dig att ligga steget före.