Om oss

produktbild Beva-Tools marknadsför och säljer skärande verktyg för alltifrån aluminiumbearbetning till hårdbearbetning.

Vårt erbjudande

Genom ett brett och högkvalitativt produktsortiment, leveranspålitlighet, personlig service samt teknisk kunnande och assistans hjälper vi våra kunder att spara tid, minska kostnader och bli effektivare i sin produktion.

Våra kunder

Vi tror på ett personligt handslag och eftersträvar långsiktiga relationer med våra kunder. Hos oss står alltid lyhördhet, professionalism och serviceanda högt i kurs.

Primärt vänder vi oss till slutanvändare men vi har också kompletterande återförsäljning på vissa distrikt. Våra kunder är verksamma inom den metallarbetande industrin med verkstadsindustri, bil- och flygindustri, legotillverkare, järn- och stålindustri, aluminiumbearbetande industrin, verktygstillverkare samt prototyp- och formtillverkare.

Våra produkter

Sedan företaget grundades har vi alltid varit noggranna att endast arbeta med välkända leverantörer för att kunna erbjuda ett såväl brett som djupt produktsortiment för svarvning, fräsning, borrning och brotschning.

För oss är hög teknisk kompetens centralt, till exempel har våra säljare en bearbetningtekniskt bakgrund. Ett stort tekniskt kunnande gör att vi utifrån vårt produktsortiment kan hitta en lösning där dina maskiner och verktyg utnyttjas maximalt.